Σε καταπληκτική κατάσταση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρότρυνε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει εισιτήρια το Final-4.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και ήταν ο άνθρωπος που… έκλεψε την παράταση στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός παρότρυνε τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν κάθε βράδυ το ΟΑΚΑ αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για το Βερολίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μεγάλο ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί η νέα ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο νέος Παναθηναϊκός είναι η νέα πραγματικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι οπαδοί μας το έδειξαν αυτοί στον αγώνα με τη Βίρτους αλλά και το μπάσκετ που παίξαμε ήταν εντυπωσιακό για όλη την Ευρώπη. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Όπως όταν ο παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη.

Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια για τη διοίκηση και για τη νέα συμφωνία που έγινε. Βέβαια δίνουμε πολλά λεφτά και το συζητάμε αυτό αλλά η διοίκηση προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή μας. Και με τα τσάρτερ και με όλα. Και είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τον Άκτωρα. Και συγχαρητήρια και στον Ακτωρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και θα έρθουν κι άλλες αλλά δεν θα έχουμε χώρο στο φανέλα.

Θέλω να πω στους φίλους μας να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα ματς αλλά και για το φάιναλ φορ. Γιατί ο παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι το τέλος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».