Ο Αταμάν εξαπέλυσε επίθεση στον Γιασικεβίτσιους, για τις κατηγορίες περί κατασκοπία των τούρκων στην προπόνηση των “μπλαουγκράνα”.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε 96-86 της Μπαρτσελόνα με μία μεγάλη εμφάνιση. Ωστόσο το ματς είχε “ζουμί” και μετά το τέλος του. Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε την τουρκική ομάδα για κατασκοπία.

“Είπε ότι ‘θα τηλεφωνήσω στον Εργκίν Αταμάν να ρωτήσω για την κατάσταση του Λάρκιν’. Δεν τηλεφώνησε χθες το βράδυ, αλλά περιμένω μια συγγνώμη από αυτόν απόψε. Μετά τη χειραψία μαζί του, πήγε στους βοηθούς προπονητές μου και ματς κατηγόρησε ότι βιντεοσκοπήσαμε τις προπονήσεις τους στην κάμερα. Είναι μία σοβαρή καταγγελία, ο Σάρας είναι καλός μου φίλος” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια κάλεσε τον Γιασικεβίτσιους να αποδείξει τα λεγόμενά του: “Προσκαλώ τον Σάρας να το αποδείξει αυτό. Δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μια μέρα στα τέσσερα-πέντε χρόνια θητείας μου εδώ στην Εφές, και δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Εάν το αποδείξει θα παραιτηθώ, αλλά αν δεν το αποδείξει τότε πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τους βοηθούς προπονητές μου, είτε να παραιτηθεί που έκανε μια τέτοια δήλωση και να αποχωρήσει και από την ένωση προπονητών της EuroLeague”