Ο Άτσο Πέτροβιτς τόνισε πως ο αδερφός του, Ντράζεν, ήταν έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του θρυλικού γκαρντ, ο Άτσο Πέτροβιτς μίλησε για τον Ντράζεν στο Vecernji.hr και μεταξύ άλλων στάθηκε στην πιθανότητα της συμφωνίας ανάμεσα στον «Μότσαρτ» και τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν απογοητευμένος από την σεζόν στο ΝΒΑ γιατί δεν αγωνίστηκε στο All Star Game, αν και οι αριθμοί του ήταν καλοί. Είχε την ικανοποίηση ότι ήταν στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, κάτι που σήμαινε πως μπροστά του στη θέση του ήταν μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρέτζι Μίλερ. Ήταν πάντως μεγάλη η πιθανότητα να πάει στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, όπου έπαιζε ήδη ο Βράνκοβιτς», ανέφερε αρχικά ο Πέτροβιτς, ο οποίος πρόσθεσε παράλληλα:

«Μετά το δυστύχημα, βρήκα σε ένα πορτοφόλι του Ντράζεν ένα χαρτί με τα ονόματα τεσσάρων ομάδων: των Νικς, των Ρόκετς, των Νετς και του Παναθηναϊκού. Βλέποντας πώς ζούσε και ότι προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα χρόνια του ήταν μπροστά του. Ήταν 29 ετών και ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ πού θα μπορούσε να φτάσει».