Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για την ήττα από την Αναντολού Εφές, αναλύοντας το πλάνο στην τελευταία φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη ΝΟVA:

«Είχαμε επιλέξει είτε φάουλ στον Ντάνστον είτε άμυνα. Δεν μπήκε ο Αμερικανός και αποφασίσαμε να ρισκάρουμε. Δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε και μέχρι την τελευταία φάση τα είχαμε καταφέρει».

Για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στη σεζόν σε συνάρτηση με αυτή απέναντι στην Εφές: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο τακτικό κομμάτι. Τα παιδιά και όλοι οι αθλητές παίρνουν τροφή από το σκοράρισμα. Εκμεταλλευτήκαμε την αμυντική τους αδυναμία και την έλλειψη ενέργειάς τους εκεί. Πρέπει πάντα να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για την τεχνική ποινή στον Πρίφτη: «Είναι μια φάση που γίνεται συνέχεια επειδή πάτησε την γραμμή, αλλά δεν ήταν ανάγκη να συμβεί, καθώς όλοι την πατούν. Συνήθως το πνεύμα του νόμου υπερέχει του γράμματο, όμως εν προκειμένω δε συνέβη».

Για την τελευταία φάση και την παρουσία των παικτών: «Η ποιότητα του Μίτσιτς τη δημιούργησε. Όπως και να έχει δε θέλω να σταθώ σε αυτή. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μας. Αξίζουν μπράβο στον Καββαδά για την εμφάνισή του και την παρουσία του αντί του Παπαγιάννη».