Ο Αντώνης Κόνιαρης στάθηκε στις πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό που επηρεάζουν τους παίκτες, ενώ σχολίασε την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, ειδικά στα πρώτα 10″. Έπρεπε να σταματήσουμε αυτό κυρίως, δεν το κάναμε. Έχουμε δεχθεί πολλές φορές πάνω από 90 πόντους, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά δεν πρέπει σε ματς μπροστά στον κόσμο σου να δέχεσαι τόσους πόντους.

Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές μες στην χρονιά. Ο κόουτς είχε μόλις δυο μέρες να μας δείξει πώς θέλει να πορευθεί. Είναι δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο όλοι να προσαρμοστούμε σ’ αυτά που θέλει ο προπονητής. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω ενέργεια και διάθεση».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ: «Σκεφτόμουν και πριν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως όμως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη προπόνηση σ’ αυτή τη διοργάνωση».