Ως μία από τις υποψήφιες ομάδες που θα φτάσουν στο Final-4 του Βελιγραδίου χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα».

Παράλληλα, ο θρύλος του «τριφυλλιού» και του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για την καριέρα του, την Εθνική, αλλά και για τη Eurohoops Academy.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν κομβική, γιατί έδωσε μια τόνωση ψυχολογίας. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει καλά και είναι υποψήφιος για το Final Four. Δεν είναι εύκολο να πας εκεί, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει», 

Για την καριέρα του: «Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων, την πορεία με την Εθνική και όσα ήμασταν τυχεροί και ζήσαμε μαζί της»

Για την Εθνική: «Τα παιδιά που αγωνίζονται θέλουν το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι με την Εθνική. Ό,τι και να κάνουν αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τους. Το μέλλον νομίζω θα είναι καλό για την Εθνική». 

 Για τη Eurohoops Academy: «Στόχος είναι να διδάξουμε σε αυτά τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να είναι καλοί φίλαθλοι».