Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σέρβο τεχνικό να μη συνεχίζει στον πάγκο της Μονακό τη νέα σεζόν –Πασκουάλ και Τρινκιέρι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάστασή του.

Αν και η Μονακό «παλεύει» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελλο και έχοντας βρεθεί στο Final-4 της Euroleague είναι πολύ πιθανό ο Σάσα Ομπράντοβιτς να μη συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την νέα σεζόν. Και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που κάθε μέρα είναι και περισσότερα, η διοίκηση της ομάδας της Μονακό έχει πάρει απόφαση να αντικαταστήσει τον έμπειρο τεχνικό, καθώς του «χρεώνουν» διάφορα ξεσπάσματά του κατά τη διάρκεια της σεζόν που έφεραν αναταραχή στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα Τσάβι Πασκουάλ και Αντρέα Τρινκιέρι φέρονται ως βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του Σέρβου προπονητή.