Ολοκληρώθηκε το πρωί το καθιερωμένο board του Νοεμβρίου στην Euroleague, που φέτος λόγω του κορωνοϊού έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η αντίστοιχη περυσινή, είχε τελεστεί στην Αθήνα, όμως σήμερα οι έντεκα ομάδες-μέτοχοι και το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, τα είπαν με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως στην διάρκειας τεσσάρων ωρών τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το μέλλον της Euroleague και οι ομάδες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες και χαρακτήρισαν άκρως εποικοδομητική και σημαντική την σημερινή συζήτηση. Επί τάπητος, τέθηκε ουσιαστικά το μέλλον της Euroleague και η επόμενη μέρα, καθώς η τηλεδιάσκεψη δεν αφορούσε την πανδημία ή κάποια αλλαγή του φετινού format. Συγκεκριμένα, δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα του κορωνοϊού.

Παρουσιάστηκε ένα μέρος του νέου business plan, που περιλαμβάνει χορηγούς, βελτιώσεις για το προϊόν αλλαγές στην διοργάνωση και διάφορους άλλους τρόπους για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική απ’ ότι είναι ήδη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως εντός της ημέρας, αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Ευρωλίγκα. Το μήνυμα που πέρασαν οι μέτοχοι, είναι πως προχωρούν ενωμένοι, ώστε να βρεθούν όλες οι λύσεις για την απογείωση της διοργάνωσης.

Στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης, επικυρώθηκε ουσιαστικά η απόφαση του επιχειρησιακού διευθυντή, Έντουαρντ Σκοτ να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους, καθώς είχε ενημερώσει-προγραμματίσει για αυτή του την κίνηση, από τον περασμένο Ιούλιο. Η θητεία του, θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.