Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση αλλά και την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές παρουσιάστηκε ο Γιόγκι Φέρελ, που έκανε ιδιαίτερη μνεία στην άμυνα των «πράσινων» και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της NOVA:

«Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε άμυνα. Αυτό ας δίνει ενέργεια να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε ευκαιρία να κάνουξε kick out πάσες για ελεύθερα σουτ, σταματήσαμε πολλές επιθέσεις της Εφές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε πολλή ενέργεια. Είναι δύναμή μας το ΟΑΚΑ, ήρθαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο. Νομίζω ότι μπήκαν στο κεφάλι των αντιπάλων και τους επηρέασαν ψυχολογικό».

Για την συνέχεια: «Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά δεν μένουμε εδώ. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας, να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του, να μάθουμε το scouting report.

Για την διαμονή του στην Ελλάδα και την μετάβασή του: «Περνάω τέλεια. Μου αρέσει το φαγητό εδώ. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο οπότε παραγγέλνω συνέχεια.

Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ ώστε να μάθω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το στυλ του. Κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση για εμένα».