Ο Βασίλιε Μίσιτς και ο Σέιν Λάρκιν παραχώρησαν μαζί δηλώσεις για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ απέφυγαν να μιλήσουν για το μέλλον τους.

Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε: «Μπορεί να μην είμαστε τόσο λαμπερό δίδυμο μακριά από το γήπεδο, αλλά έχουμε τεράστιο σεβασμό και μια βαθιά σχέση. Μιλάγαμε το καλοκαίρι και ξέραμε τι ήθελε ο ένας και ο άλλος για να είμαστε στην ίδια σελίδα. Υπάρχει σεβασμός και είμαι περήφανος γι αυτόν όπως νομίζω είναι κι αυτός περήφανος για μένα. Ο καθένας είχε τον ρόλο του και γι αυτό φτάσαμε στην επιτυχία. Από την πρώτη μέρα που τον είδα διέκρινα το φονικό ένστικτο που είχε».

Από την πλευρά του, ο Λάρκιν είπε: «Το πιο σημαντικό ήταν η διάρκεια. Μιλάγαμε για την κατάσταση αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν τον τύπο (δείχνοντας τον Μίσιτς). Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Όταν ο ένας είναι σε φόρμα ο άλλος πηγαίνει λίγο πίσω. Υπάρχει σεβασμός και απόλυτη ισορροπία».

Όσο για το μέλλον; «Τώρα θα πανηγυρίσουμε, μετά θα δούμε για την επόμενη σεζόν», είπε ο Μίσιτς, με τον Λάρκιν να τον διακόπτει λέγοντας «Έχουμε πάρει κούπα. Εμείς είμαστε αγκαλιά με το κύπελλο και μας ρωτάνε για την επόμενη σεζόν».