Μέλι έσταξε για τον Εργκίν Αταμάν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τονίζοντας σε δηλώσεις του την πίστη και το πνεύμα νικητή που έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Νομίζω ότι όλοι αποδέχτηκαν τους ρόλους τους και γι’ αυτό κερδίσαμε τον τίτλο. Είχα την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, αλλά αυτό είναι διαφορετικό» σημείωσε ο Ισπανός φόργουορντ για την κούπα της Euroleague και πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοί μας το περίμεναν εδώ και 12 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που το αξίζει».

Ενώ, για τον Εργκίν Αταμάν είπε: «Φίλε, δεν ξέρω τι να πω. Έχει απίστευτη αύρα. Έχει λουλούδια στον πισινό του (σ.σ. ισπανική έκφραση για κάποιον που είναι πολύ χαρούμενος). Δεν ξέρω τι κάνει για να κερδίσει, αλλά είναι νικητής. Το καλύτερο πράγμα γι ‘αυτόν είναι ότι το πιστεύει από την πρώτη μέρα. Όταν κάποιος έρχεται με αυτή τη φιλοσοφία και στάση από την αρχή, δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς όταν συμβεί αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για αυτόν ως προπονητή, αλλά τα καταφέραμε».