Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι δεν θα γυρνούσε στην Ελλάδα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Παναθηναϊκό, ενώ αστειευόμενος υποστήριξε ότι θα ήθελε να αγοράσει είτε την ομάδα των ερυθρόλευκων, είτε εκείνη των πράσινων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαγνήτισε τα βλέμματα στην Uber Arena, εκεί όπου βρέθηκε, αρχικά, για να στηρίξει τον αδερφό του, Κώστα, από κοντά και αργότερα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σούπερ σταρ του NBA μίλησε μετά από τη λήξη του ημιτελικού του Παναθηναϊκού AKTOR, εξήγησε – χαμογελώντας – ότι δεν θα γυρνούσε ούτε στους πράσινους, ούτε στους ερυθρόλευκους, καθώς δεν τον ήθελαν όταν ήταν πιτσιρικάς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αστειευόμενος στη συνέχεια, τόνισε ότι θα ήθελε να αγοράσει είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι αν γυρνούσε στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Φιλαθλητικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
“Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1!

Ή Γιώργο, θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα”.