Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του Άμπου Ντάμπι, ενόψει του ημιτελικού της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει να αλλάξει σε σχέση με πέρυσι: “Ελπίζω να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα στο ματς από ότι πέρυσι. Να είναι πολλά πράγματα διαφορετικά. Έχουμε κρατήσει την περισσότερη ομάδα από πέρυσι και αυτό θα μας βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε πιο απλοί και να παίξουμε ένα καλύτερο ματς.

Είναι απλώς 40 λεπτά. Πέρυσι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε από τον Παναθηναϊκό. Ηταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Όποιος είναι καλύτερος αύριο θα νικήσει, δεν χρειάζεται υπερανάλυση”.

Για NBA: “Δεν βλέπω την σύνδεση με τους αγώνες στο Final Four. Δεν είναι δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να προχωράμε ως οργανισμοί, ως άνθρωποι. Η ανάπτυξη της EuroLeague και του NBA δεν βλέπω τι σύνδεση έχει”.

Από τη μεριά του ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις για το τι έχει αλλάξει στον Γιασικεβίτσιους: “Είναι πολύ καλός στο να σου φωνάζει. Αυτό δημιουργεί ένα χαρούμενο περιβάλλον. Δεν παίζουμε για λεφτά, αλλά για το παιχνίδι στην Φενέρ”.