Ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και το θέλει… τώρα! Το ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως το Νο1 βήμα στο πλαίσιο της ενεργούς δράσης που λαμβάνει πλέον στα κοινά της ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τονίσει για τους «πράσινους» πως «τα καλύτερα είναι μπροστά μας» και πλέον το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του το ΟΑΚΑ την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία που θα έχει διάρκεια 49 ετών και θα λύσει μια και καλή το γηπεδικό στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Από την μεριά του, ο Γιαννακόπουλος έχει επιστρέψει στα κοινά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, όπως φάνηκε τόσο από τη δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής (19/6), όσο και με το… ανοιχτό μέτωπο που έχει με την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ταυτόχρονα, οι «πράσινοι» κινούνται με στόχο να έχουν βελτιωμένη εικόνα εντός και εκτός παρκέ. Εντός παρκέ βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, προτού προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις, ενώ… εκτός παρκέ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς πως θέλει ένα καταπράσινο κλειστό.

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την «πράσινη» μορφή του ΟΑΚΑ και έγραψε πως αυτό είναι το πρώτο βήμα.