Ο Ρότζερ Γκριμάου σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Βίρτους Μπολόνια (31/1, 21:30) αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στην ομάδα, ενώ υποστήριξε πως οι δυο πλευρές δεν έχουν ανοίξει συζήτηση για την υπογραφή υου παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του Ρούμπιο: “Χαίρομαι που βλέπω τον Ρίκι στο παρκέ. Είναι μια ξεχωριστή είδηση και για τον ίδιο και για τη διαδικασία αποθεραπείας του. Ίσως πιο σημαντική για την αποθεραπεία του. Είμαι χαρούμενος για το Ρίκι, για το γκρουπ και για το σύλλογο γενικότερα. Χαιρόμαστε που μας επέλεξε. Όλοι θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Εμείς εκείνον και εκείνος εμάς”.

Για το τι αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι: “Οι καλοί παίκτες πάντα προσφέρουν περισσότερα. Σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είμαστε ήδη σε μια κανονικότητα. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα μαζί μας και ήταν σαν να ήμασταν μαζί για πολύ καιρό. Ο Ρίκι απλώς προπονείται, τίποτα πέρα από αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει για την πιθανότητα μιας μεταγραφής στην ομάδα. Σωματικά είναι καλά και σε φόρμα”.