Σε μια σεζόν που είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό η Euroleague πρoτοτύπησε για ακόμα μια φορά!

Στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της, το Eurocup προχώρησε σε μια κίνηση πρωτοφανή στα χρονικά!

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης η Μπούρσασπορ. Η ομάδα από την Προύσα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με ρεκόρ 0-7 και δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Έτσι, τα τρία παιχνίδια που εκκρεμούν για το φινάλε της φάσης των ομίλων έχουν τυπικό χαρακτήρα και είναι καθαρά διεκπεραιωτική για την τουρκική ομάδα.

Έτσι, η Euroleague φρόντισε να… επισπεύσει το φινάλε των «πράσινων» στη διοργάνωση, με έναν απίθανο τρόπο.

Για την ακρίβεια, η διοργανώτρια αρχή όρισε 3 παιχνίδια μέσα σε 2 ημέρες για την Μπούρσασπορ! Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου η τουρκική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» (18:00 ώρα Ελλάδας) για την 9η αγωνιστική και την Ναντέρ στην Προύσα λίγες ώρες αργότερα (21:00 ώρα Ελλάδας) για την 5η αγωνιστική. Μάλιστα η γαλλική ομάδα θα μεταβεί εκείνη στην Τουρκία, παρά το γεγονός πως στο παιχνίδι της 22ας Δεκεμβρίου θα είναι γηπεδούχος. Τέλος, η Μπούρσασπορ θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με την Ναντέρ μία ημέρα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Σε μια σεζόν που -νομίζουμε πως- τα έχουμε δει όλα, η Euroleague προχώρησε σε μια ακόμα πρωτοφανή στα χρονικά κίνηση, προκαλώντας -εκ νέου- τεράστια εντύπωση.