Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ευρωλίγκα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στη Βαρκελώνη, είχαν οι 16 εκπρόσωποι των ομάδων που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τη νέα περίοδο, με στόχο την βελτίωση. Τον Παναθηναϊκό Superfoods εκπροσώπησε ο αρχηγός του Ίαν Βουγιούκας και τον Ολυμπιακό ο νεαρός γκαρντ Βασίλης Τολιόπουλος. 

Δείτε τι δήλωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου:

«Οι σκέψεις μας, η επιθυμία μας και η προσδοκία μας είναι η ομαδική δουλειά. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, όμως, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν υπάρχει σταθερότητα, συνέπεια και συνοχή στις σχέσεις μας με τους μετόχους και με τους παίκτες που αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, μαζί θα βρούμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Το πιο σημαντικό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας».

Τα λόγια της Chief Business Development Officer της διοργάνωσης, Ροσέ Κεραλτό: 

«Γνωρίζουμε ότι οι νεότερες γενιές θέλουν να βρεθούν στο προσκήνιο. Θέλουν να βρεθούν στο σημείο που βρίσκεστε εσείς και τους προσφέρουμε την ευκαιρία να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με αυτά που κάνετε εσείς στο παρκέ». 

Δείτε τι ανέφερε ο αρχηγός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Γιανκούνας:

«Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές διότι παίρνουμε απευθείας πληροφορίες από τους ιθύνοντες, από τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους. Μαθαίνουμε τις εξελίξεις, τα πλάνα για το μέλλον και τον απολογισμό της περσινής σεζόν. Όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ, δεν είχαμε ανάλογες κινήσεις και δεν γνωρίζαμε την κατάσταση στην Euroleague, τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων. Πλέον κάθε καλοκαίρι είμαστε εδώ και παίρνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας».

Aπό την πλευρά του, ο Νιχάντ Νέντοβιτς της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε:

«Η τεχνολογία αναπτύσσεται πραγματικά γρήγορα τη σημερινή εποχή. Τα social media έχουν τεράστια σημασία αναφορικά στην επικοινωνία με τους φαν του μπάσκετ».