Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα και την κριτική στα social media από «κατευθυνόμενα troll» εξέδωσε ο Ολυμπιακός σηκώνοντας ασπίδα στον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τις γεννήσεις των παικτών και τις άδειες εν ώρα αγώνων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακό με ανακοίνωσή της θέλησε να σηκώσει ασπίδα προς τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα αναφορικά με τις τοποθετήσεις του για τις γεννήσεις των παικτών κατά την διάρκεια σημαντικών αγώνων, αναφέροντας ότι κάποια κατευθυνόμενα troll προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα του καλύτερου προπονητή της Ευρώπης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και κατευθυνόμενα troll αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας μας, δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που στόχο έχει να πλήξει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό, παραποιώντας την αλήθεια και ερμηνεύοντας τάχα τα λεγόμενα του.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς έδωσε άδεια στον Αϊζάια Κάνααν την περσινή σεζόν να μεταβεί στις ΗΠΑ όταν γέννησε η γυναίκα του. Το ίδιο έκανε φέτος στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και είναι ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε άδεια στον Άλελ Πίτερς, όταν χθες το βράδυ η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τονίζοντας πως: «έκανα το αυτονόητο».

Δεν αποτελεί τακτική μας να απαντάμε σε τοξικούς ανθρώπους, αλλά όλα έχουν ένα όριο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, όπως και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».