Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, τόνισε πως η αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του ενόψει του Final 4.

“Δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί μιας και ήμασταν με τις Εθνικές ομάδες και υπήρχαν και άδειες σε κάποιους παίκτες. Ουσιαστικά σήμερα επιστρέψαμε για να προπονηθούμε όλοι μαζί. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να είμαστε απολύτως έτοιμοι για αύριο. Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν απέχουμε πολύ από εκείνη. Έχουμε δείξει καλά πράγματα αν και έχουμε κάνει κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπαίνεις και δεν το χτυπάς. Είμαστε Παναθηναϊκός.

Εγώ, ο Μωραίτης, ο Κώστας και ο Μαντζούκας ήρθαμε κατευθείαν από τις υποχρεώσεις μας με την Εθνική και συναντήσαμε την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Στα παράθυρα η EuroLeague έστειλε σχεδόν όλους τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο οι δικοί μας που έλειπαν. Το ίδιο θέμα είχε και η Ρεάλ και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι”, ανέφερε σε πρώτη φάση.

Σχετικά με το αρνητικό σερί που έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR στη Μαδρίτη σχολίασε: “Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Εγώ δεν το γνώριζα καν. Αν παίξουμε όπως μπορούμε πραγματικά μπορούμε να κερδίσουμε. Και στον αγώνα του ΟΑΚΑ, όταν η Ρεάλ ήταν στα καλύτερα της, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν θέλουμε να πάμε στο Final Four το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ”.