Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ παρουσίασαν την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, με τον Νικ Καλάθη να δίνει το σύνθημα για το «παραπάνω βήμα» στην EuroLeague.

Σύσσωμη η ομάδα του «τριφυλλιού» έδωσε το «παρών» στα γραφεία του ΟΠΑΠ όπου μίλησαν για τη συνεργασία ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο αντιπρόεδρος και και διευθύνων σύμβουλος της DPG Group Παναγιώτης Τριαντόπουλος, όπως επίσης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου.

Αρχικά ο κ. Χριστοφόρου τόνισε για τη συνεργασία με τους νταμπλούχους Ελλάδας: «Υποδεχόμαστε τον νταμπλούχο Ελλάδας με μεγάλη χαρά. Είναι η 4η σερί χρονιά που έχουμε το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ελλάδα κι ένα εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός άρχισε με νίκη στην Ευρωλίγκα, η ομάδα ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Ελπίζω το «Πάμε Στοίχημα» να φέρει τύχη στην ομάδα. Κοινή αξία για εμάς είναι η βελτίωση του αθλητισμού και η βοήθεια στην κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι που ο Παναθηναϊκός έχει βοηθήσει στις δράσεις μας. Είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειες. Καλή τύχη, ελπίζω να συνδυαστεί η συνεργασία μας με νέες επιτυχίες».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Μαζί έχουμε κατακτήσει τίτλους και ελπίζω να κάνουμε κι άλλα βήματα στις επιτυχίες. Τοποθετήσαμε το cube για τον κόσμο αλλά και για διαφήμιση. Έχουμε μια σημαντική συνεργασία και εκτός παρκέ. Έχουμε αρχίσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού, ενώ ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και μεγάλες επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και στον ΟΠΑΠ».

Από τη πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Αργύρης Πεδουλάκης, ανέφερε: «Υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Για εμάς ο ΟΠΑΠ είναι το μοναδικό κομμάτι του κράτους που ήταν ανταποδοτικό και το κύτταρο που αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η κοινωνική του προσφορά ταυτίζεται με αυτή του Παναθηναϊκού. Οι ακαδημίες για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες έχουν μια ευκαιρία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Τέλος, ο αρχηγός, Νικ Καλάθης, υπογράμμισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ εντός κι εκτός παρκέ. Εδώ και δεκαετίες ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης του ελληνικού αθλητισμού. Έχουμε συνδυάσει τη συνεργασία με τίτλους στην Ελλάδα και ελπίζω να πάμε καλά και στην EuroLeague και να κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω».