Η περιπέτεια του Φακούντο Καμπάτσο τελείωσε το βράδυ της Πέμπτης (2/3) στο Μόναχο, αλλά το ντεμπούτο στη φετινή EuroLeague δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό δεν άρεσε στον Αργεντίνο.

Ο Φακούντο Καμπάτσο περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή της λήξης της “καραντίνας” και της επιστροφή του στη EuroLeague. Παραμονές, μάλιστα, του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπάγερν στο Μόναχο, δήλωνε “τόσο ενθουσιασμένος, που δεν θα τον ενοχλούσε μια ενδεχόμενη ήττα”.

Τελικά η ήττα από την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι τον ενόχλησε, όπως παραδέχθηκε στο πρώτο του σχόλιο μετά το ματς: “Χαίρομαι που αγωνίζομαι ξανά στη EuroLeague, αλλά ήταν σκληρή ήττα για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στη διαχείριση ενός αγώνα, όταν έχουμε τον έλεγχο. Κάποια στιγμή νικούσαμε με 9-10 πόντους και εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στην επίθεση και στην άμυνα”.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που βλέπει την υπόθεση παρουσία στα playoffs να δυσκολεύει πολύ. Ο Καμπάτσο, πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία του: “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλή δουλειά να κάνουμε, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, γιατί πραγματικά έχουμε σπουδαία ομάδα. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και τον πρώτο τελικό με της Εφές”.

Ο Αργεντίνος σταρ τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 7 ασίστ, αλλά έχοντας 4 στα 15 σουτ, δεν βρέθηκε σίγουρα στη βραδιά που και ο ίδιος θα ήθελε, στην επιστροφή του στη EuroLeague.