Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε εύκολα με 90-77 τη Χάποελ Μπερ Σεβά και στρέφει το ενδιαφέρον της στη σπουδαία σειρά των playoffs της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, με το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη (23/04, 20:30).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Όντεντ Κατάς, αναφέρθηκε στη σειρά με το «τριφύλλι» και στάθηκε στο διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων, ενώ χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε πιο γρήγορα και με συνεχής ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές ωστόσο έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με την εμπειρία ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτήν που παίξαμε πέρυσι κόντρα στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκομίσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζοντας τα παιχνίδια στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι ντεζαβαντάζ», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Κάτας.