Ο Βίκτορ Κλαβέρ αφού εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση της Euroleague και της ACB.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει της νέας σεζόν. Εκείνος όμως έχει ξεκάθαρο στόχο και επιθυμία για τη νέα σεζόν. Ο Βίκτορ Κλαβέρ θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, το οποίο εκπνέει το 2022. Και έτσι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Σχετικά με το συμβόλαιό του είπε: «Υπέγραψα ένα συμβόλαιο εδώ επειδή ήμουν ήρεμος και θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου. Αυτή η χρονιά δεν ήταν πολύ εύκολη για μένα και θέλω να ανακτήσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να είμαι στην ομάδα για να καταφέρω να νιώσω αυτό το συναίσθημα».

Σχετικά με την επαφή του με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόνισε «Ο Ναβάρο μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και δεν νομίζω ότι είναι η ώρα κατά τη διάρκεια της σεζόν ώστε να μιλήσουμε γι αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να μιλάμε και ελπίζω όταν τελειώσει η σεζόν ότι θα έχω πετύχει τους στόχους μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι αυτοί; «Έχω δύο προσωπικούς στόχους, την Euroleague αλλά και την ACB, τα οποία δεν έχω κερδίσει ποτέ. Μας είχε κοστίσει που δεν ήμασταν σε Final 4 εδώ και τόσα χρόνια, αλλά αφού ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια δεν μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημέ4νοι με αυτό. Πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρία μπροστά μας και εξαρτάται από εμάς να την εκμεταλλευτούμε ή όχι».