Η Ουλμ πήρε τη θέση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Γιάκα Λάκοβιτς να αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού στην παρουσία της ομάδας του στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (18-19/9).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου τεχνικού:

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε καλεσμένοι σε ένα εξαιρετικό τουρνουά προετοιμασίας, αυτό του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ερχόμαστε στο τουρνουά για τα τελευταία δύο φιλικά προετοιμασίας και ελπίζουμε, με πλήρες ρόστερ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ιστορικά σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Αναντολού Εφές και η Παρτιζάν.

Ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλους και ολόκληρη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, ομάδα στην Ευρώπη, ενώ με την πολυετή σκληρή δουλειά και την πίστη τους αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου μπάσκετ.

Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ και ασφαλώς να θυμηθούμε τον σπουδαίο μας πρόεδρο κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».