Ο ερυθρόλευκος γκαρντ, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/2) και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα.

«Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, έχουμε δουλέψει αρκετά όλη αυτή την εβδομάδα και ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, προτού σταθεί στις διαφορές που περιμένει σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μία αρκετά καλή ομάδα θεωρώ. Πόσο μάλλον με το νέο προπονητή οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα και θα αλλάξουν διάφορα. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον αντίπαλο».

Για την απουσία του Νέντοβιτς σημείωσε: «Σίγουρα ο Νέντοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος και ο Παναθηναϊκός ειδικά στην επίθεση τον έχει πολύ ανάγκη. Σίγουρα η απουσία του μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες απουσίες όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να καλύψουν το κενό και γίνονται πιο επικίνδυνοι».

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες και το πως αυτό επηρεάζει το ντέρμπι: «Σίγουρα είναι άσχημο που δεν θα έχουμε κόσμο. Όλοι περιμένουν πως και πως αυτά τα ματς αλλά αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο».