Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν σίγουρος για το σουτ του Κώστα Σλούκα, τον χαρακτήρισε έναν από τους τρεις κορυφαίες πλέι μέικερ της Ευρώπης, ενώ παραδέχτηκε πως όλοι χαλάρωσαν κι ήδη σκέφτονται το Game 4.

Παράλληλα, τόνισε πως «στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή», αναφορικά με το πόσο διαφορετικό θα είναι το Game 4 την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ θα έχει επιπλέον πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πλάνο για να πετύχουμε μια ακόμα νίκη.

Όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα και ότι αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε σε μεγαλύτερες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει μια αδυναμία εκεί.

Παιδιά όπως ο Σλούκας έχουν τεράστιο ταλέντο, έχει αποδείξει ότι είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης. Τον πιστεύαμε και αν δείτε το βίντεο, όταν σούταρε είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Πήρε το σουτ και μας δικαίωσε.

Στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Το πανηγυρίσαμε χθες, τώρα το ξεχνάμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το πέμπτο ματς, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά εδώ και αυτό θα προσπαθήσουμε.

Με τόσους παλμούς που υπήρχαν τη στιγμή του τάιμ άουτ και μετά το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς ήμασταν σε σοκ. Ο Κώστας όμως προσπάθησε να μας ηρεμήσει και μετά έβαλε αυτό το καλάθι που μας έδωσε τη νίκη».