Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού για 35 λεπτά κόντρα στη Βαλένθια και βρήκε το… κίνητρο που θέλει για το επόμενο παιχνίδι, στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, που παλεύει να μπει στα πλέι οφ.

«Η Βαλένθια πήγε το ματς σε πολλές κατοχές, σούταρε και έβαλε πολλά σουτ στην τέταρτη περίοδο. Η εικόνα μας για 35 λεπτά ήταν απόλυτα κυρίαρχη και γι’ αυτό κερδίσαμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έπαιζε τα πάντα για την είσοδο της στα πλέι οφ» είπε αρχικά στα κανάλια Novasports.

Όσο γι’αυτά που έκανε καλά απόψε ο Ολυμπιακός; «Κάναμε πολύ σωστές επιθέσεις, δεν κάναμε λάθη στα πρώτα 35 λεπτά. Ημασταν εύστοχοι. Δεν πρόκειται να παραδώσουμε κανένα παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο και θα δώσουμε το 100%, θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός απόψε ανέφερε… «Και οι 15 παίκτες, έχουμε πείσμα και δουλεύουμε καθημερινά με μεγάλη ένταση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ και πρέπει να παίζουμε έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια γιατί φέτος, η χρονιά δεν πήγε όπως περιμέναμε».

Ο Λαρεντζάκης ρωτήθηκε και για την εικόνα του Πρίντεζη σε αυτό το παιχνίδι. «Η κλάση του Γιώργου είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Είναι σωματικά πολύ καλά, θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και διαχειρίζεται κάθε παιχνίδι όπως ξέρει. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν και ο MVP του αγώνα».

Τέλος, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ρεάλ, σημειώνοντας πως… «Εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός σίγουρα κάτι χρωστάει στη Ρεάλ, για το 2014 που είχαν διαλέξει αντίπαλο. Πάμε εκεί για να τους κρατήσουμε εκτός πλέι οφ!».