Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την πρεμιέρα της Ρεάλ στη φετινή Euroleague κόντρα στην Εφές, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ισπανικής ομάδας με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της «βασίλισσας»:

Για το ματς κόντρα στην Εφές: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Κάποιοι από τους παίκτες μας δεν θα παίξουν, κάποιοι βρίσκονται σε περίοδο ανάρρωσης. Ωστόσο, έχουμε μεγάλο προσωπικό. Είμαι ανακουφισμένος που θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που γνωρίζει ότι έχει έναν σημαντικό αντίπαλο μπροστά της και γνωρίζει ότι πρέπει να είναι σε κορυφαία φόρμα για να κερδίσει κόντρα στον πρωταθλητή της Euroleague. Η Εφές είναι μια ομάδα που έχει πολύ σημαντικούς παίκτες και παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο εδώ και χρόνια. Η Euroleague ξεκινά με έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημα της ομάδας μέχρι τώρα. Θα ήταν παράλογο να πω διαφορετικά. Κερδίσαμε 5 νίκες και τρόπαια σε 5 επίσημους αγώνες. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αν και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε τόσο σωματικά όσο και τακτικά στην επίθεση και την άμυνα. Αυτό είναι φυσιολογικό για αυτό το στάδιο της σεζόν».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Ράντολφ και ο Τόμπκινς απουσίαζαν εδώ και πολύ καιρό. Σταδιακά θα επιστρέψουν. Νομίζω ότι θα επιστρέψουν στην ομάδα μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά και οι δύο έχουν υποστεί μακροχρόνιους τραυματισμούς και είναι δύσκολο για μένα να πω ακριβώς πότε θα επιστρέψουν. Προς το παρόν, και οι δύο αναρρώνουν καλά. Το σχέδιό μας είναι να τα αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό. Ο Τέιλορ και ο Γιουλ είχαν επίσης τα προβλήματά τους και θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν ή όχι μέχρι απόψε».