Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε για το μέλλον του στον Ερυθρό Αστέρα και την Ευρώπη, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα του είναι το NBA, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν αρκετά στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού είναι ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική σεζόν στη Euroleague, έχοντας 17,3 πόντους μέσο όρο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα φιλοξενήθηκε στο επίσημο podcast της ομάδας του και μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν ξέρει πού θα αγωνίζεται.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, γιατί πολλές φορές όταν σχεδιάζεις κάτι, δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Αλήθεια, θα ήθελα να σου πω περισσότερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα αναλύσω την κατάσταση το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει.

Όπως έχω ξαναπεί, το όνειρό μου είναι το NBA και πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η συγκεκριμένη προοπτική λοιπόν είναι πάντοτε ανοιχτή και ορατή, αλλά αν στην Ευρώπη υπάρχει μια καλή κατάσταση, πιστεύω πως είναι πιο έξυπνο να μην την αφήσω. Ανεξαρτήτως του πόσο μακριά από το σπίτι μου είμαι. Ναι, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η καριέρα δεν κρατάει για πάντα και γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, είναι είναι στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη. Ξέρω παιδιά που περνάνε πέντε και έξι χρόνια στη G-League κι η καριέρα τους δεν εξελίσσεται περισσότερο. Οπότε, θα ξαναπώ ότι η προοπτική του ΝΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για μένα, δεν πρόκειται όμως να καθίσω και να περιμένω γι’ αυτό να συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος.