Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε σε podcast της Ευρωλίκγα και αναφέρθηκε στο triple crown που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2006-07, όπου καμία ομάδα δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Ο Αμερικανός μίλησε στον Τζό Αρλάουκας για τις στιγμές που έζησε, αλλά και την καριέρα του, η οποία συνδυάστηκε από τίτλους, διακρίσεις και καθολική αναγνώριση.

Αναλυτικά:

Για την αγάπη του κόσμου: «Όταν παίρνεις την αγάπη, ανεξάρτητα από την φυλή, το χρώμα, την ηλικία, αυτή η αγάπη επιστρέφεται. Περίμενα απλά να βρω το σωστό μέρος, στο οποίο κάποιος θα μπορούσε να με δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, για να δώσω κι εγώ την ίδια αγάπη».

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό: «Όταν αυτές οι ομάδες συγκρούονταν, η ευρωπαϊκή υπεροχή ήταν στα καλύτερά της. Πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν είχαν αυτή την πρόκληση που είχαμε εμείς κάθε χρόνο, γιατί γνωρίζαμε ότι η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό ήταν ιστορική και παραδοσιακή».

Για την ομάδα της σεζόν 2006-07 στον Παναθηναϊκό: «Κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει. Εκείνη τη σεζόν, το 2007, ήταν μια μαγική σεζόν για εμάς. Επειδή παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή ως το τέλος εκείνης της σεζόν. Όταν κοιτάζαμε ομάδες στο ΝΒΑ ή την Ευρώπη, αυτό δεν συνέβαινε».