Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε, ενώ αναφέρθηκε στα πράγματα που μαθαίνει ακόμα.

Ο άσος του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της NOVA: «Στα περισσότερα πράγματα λες φθάνει δεν πάει άλλο. Έτσι συνέβη και με εμάς. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε, βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και πήραμε τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μερικές φορές μετά από τέτοιες νίκες μπορεί να στεναχωρηθείς, γιατί βλέπεις ότι κάποια που μπορείς να το κάνεις, δεν τα κάνεις και χάνεις . Ακόμα μαθαίνω πράγματα και το πώς να συμπεριφέρομαι σ’ αυτή τη διοργάνωση. Μαθαίνω πράγματα που πιστεύω ότι θα είναι πολύ χρήσιμα για μένα στο μέλλον.

Είμαι ένας παίκτης που μπορώ και να σουτάρω και να πάω μέσα. Με βοηθά πολύ η συνύπαρξη με έναν παίκτη όπως ο Σλούκα. Μαθαίνω πράγματα από τον Σλούκα για το πώς να συμπεριφέρεσαι σε κάθε κατάσταση μέσα στο παιχνίδι.

Ερχόμενος από μία άλλη διοργάνωση, που είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα χέρια μου. Οι καταστάσεις στην Ευρωλίγκα είναι διαφορετικές. Όμως όσο περνάει ο καιρός νιώθω πιο άνετα με την μπάλα στα χέρια. Του χρόνου θα είμαι ακόμη καλύτερος».