Βιλερμπάν και Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, καθώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας κατήγγειλε τη σύμβαση του Μαυροβούνιου προπονητή, ενημερώνοντάς τον μέσω e-mail.

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως απαιτητική και επίπονη για τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, αλλά και άπαντες στην Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα συμμετείχε στην Euroleague, ενώ ο στόχος ήταν η διατήρηση στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Τόνι Πάρκερ, αλλά και οι συνεργάτες του στη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας. Και έτσι, λίγο πριν «φύγει» ο Μάιος μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ομάδας από το Λυών με τον Μίτροβιτς.

Όπως αναφέρει η Equipe, η Βιλερμπάν κατήγγειλε την σύμβαση του Μαυροβούνιου προπονητή, θεωρώντας τον υπεύθυνο για μια σειρά περιστατικών, όπως η κόντρα του με παίκτες του ρόστερ, τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και λάθη τεχνικής φύσεως. Μάλιστα η διοίκηση των πρωταθλητών ενημέρωσε τον Μίτροβιτς μέσω e-mail.

Από πλευράς Βιλερμπάν δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση για την ώρα, όμως υπάρχει έντονη φημολογία, πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει αρχίσει σειρά επαφών με τον Φρεντί Φαουτού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.