Ο Νικολό Μέλι τόνισε πως ήταν τιμή για την Αρμάνι Μιλάνο η πρόσκληση στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο είπε: «Ως αρχηγός της Αρμάνι, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά για εμάς, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η πρόσκληση είναι πολύ τιμητική για εμάς».

Για την προσαρμογή του μετά το… έντονο Eurobasket: «Τις τρεις ημέρες, μετά το Eurobasket ήμουν σε ένταση. Όμως, αυτό συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μας βοηθάει για να προσαρμοστούμε. Είναι μέρος της δουλειάς, δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είμαι έτοιμος να κοιτάξω με την Αρμάνι τους νέους στόχους και να παλέψω μαζί της γι’ αυτό».

Ο κόουτς Φορέτι, συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, τόνισε: «Τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό τουρνουά και να να τιμούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο, τον οποίο δεν έχω συναντήσει, αλλά έχω μάθει πολλά γι’ αυτόν και την προσφορά του στην ομάδα».