Στην πολύ κακή εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του στάθηκε ο Ετόρε Μεσίνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ιταλικής ομάδας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους γιατί συνέχισαν να στηρίζουν την ομάδα, δημιουργώντας μια καλή ατμόσφαιρα, παρά τον μέτριο αγώνα μας. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα, ξέρουμε ότι τους χρωστάμε».

Για το ματς: «Δεν έχουμε παρουσιάσει αμυντική οργάνωση απαραίτητη για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου και όταν συμβαίνει αυτό είναι πάνω απ’ όλα δική μου ευθύνη. Θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί».

Για τα τρίποντα του Ολυμπιακού: «Δημιούργησαν με διείσδυση και πάσα,  και είχαμε κακή άμυνα στις διεισδύσεις και μέτρια στα πικ εν ρολ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε εμφανιστεί έτσι».

Για το αν είναι δύσκολη στιγμή στην Euroleague: «Είναι φυσιολογικό να χάσεις σε μια σεζόν με τόσα παιχνίδια. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ, ξεκινήσαμε καλά και κερδίσαμε μεγάλες ομάδες, αλλά όχι να αλλάξουν ξαφνικά τα πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε σε τροχιά, να επιστρέψουμε εκεί που είμαστε τώρα όσο το δυνατόν συντομότερα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για την πολύωρη απουσία του Μήτογλου, διαφορετικά σε τρεις μήνες ο Μέλι θα το έχει παρακάνει με τα λεπτά. Κοιτάμε γύρω μας, για τα υπόλοιπα ό,τι έπρεπε να κάνουμε το έχουμε κάνει, προσθέτοντας έναν Ιταλό».Για

Για τη διακοπή: «Είναι αλήθεια ότι μπορεί ο Ροντρίγκεθ και ο Μέλι την πλήρωσαν λίγο, αλλά δεν μιλάμε για μια κουρασμένη ομάδα τον Νοέμβριο. Υπάρχουν μερικές αμυντικές καταστάσεις για βελτίωση, τότε σήμερα ήμασταν κακοί απέναντι στις αμυντικές αλλαγές, έχοντας προβλήματα να επιτεθούμε στις αλλαγές. Θα χρησιμοποιήσουμε την παύση για να το κάνουμε».