Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025 και υποσχέθηκε πως θα ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού πάουερ φόργουορντ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στο κλαμπ για αυτήν τη νέα ευκαιρία. Είμαι ευτυχής που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Aκούγεται υπέροχο ότι θα είμαι εδώ μέχρι το 2025. Τόσα χρόνια με αυτή τη φανέλα ελπίζω να πετύχουμε περισσότερες επιτυχίες. Ανυπομονώ να ξεπληρώσω αυτήν την εμπιστοσύνη.

Ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε από τότε που έφτασα εδώ. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να γυρίζεις από την Αμερική, αλλά ο σύλλογος μου έχει δώσει τα πάντα. Ήθελαν να με φέρουν εδώ, οι οπαδοί ήταν καλοί σε μένα, η ενέργεια είναι υπέροχη και συχνά έχω πει πόσο έκπληκτος έμεινα από την τόσο καλή υποδοχή.

Είμαι εδώ για ενάμιση χρόνο. Ανυπομονώ να γίνουν μεγάλα πράγματα και προς το παρόν θέλω όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στο γήπεδό μας, να μπορούν να απολαύσουν το καλό μπάσκετ και έτσι μπορούμε να τους φέρουμε νέα διασκέδαση. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο και αυτό είναι να κερδίσουμε τρόπαια.

Υπάρχουν πολλά όνειρα που πρέπει να εκπληρωθούν. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε κανένα εμπόδιο. Όλοι έχουμε τις δικές μας ευθύνες. Ξέρω ότι έχω πολλά και θα ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα. Είμαι… πεινασμένος να κερδίσω πράγματα»