Ο Άλεξ Μουμπρού σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Βαλένθια από τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε τον απολογισμό της σεζόν και αναφέρθηκε στην επόμενη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα σας ξεγελούσα αν έλεγα ότι δεν ήταν μια δύσκολη σεζόν, ήταν, ήταν πολύ δύσκολη, από την αρχή και για πολλούς λόγους. Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε όλα όσα μας έχουν συμβεί και αυτή τη στιγμή θα ακουγόταν ακόμη και ως δικαιολογία, οπότε δεν είναι η ώρα να τα πούμε. Αλλά ναι, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αν έχω δύναμη να συνεχίσω; Ναι, νιώθω δυνατός γιατί υπήρξαν δύσκολες στιγμές που ξέρεις γιατί έχουν συμβεί και τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα είναι όταν συμβαίνει και δεν ξέρεις γιατί. Τα αναλύεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις όπως αυτή που είχαμε μέσα στη χρονιά.

Μόλις τελειώσαμε και θα πρέπει να μιλήσουμε. Έχω συμβόλαιο εδώ και δεν ήρθα για έναν χρόνο αλλά για ένα έργο, αλλά είναι σαφές ότι όταν υπάρχει μια τόσο δύσκολη σεζόν, είναι φυσιολογικό να σκέφτονται όλοι και να έχουν τις εκτιμήσεις τους και ότι δεν είναι καλοί για το σεζόν που βγήκε γιατί νιώθεις πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη χρονιά. Όλα γίνονται πάντα περίπλοκα, αλλά είναι καιρός να καθίσουμε με τον σύλλογο, να μιλήσουμε, να δούμε τι θα ακολουθήσει και όχι τώρα. Σε λίγο θα αξιολογήσουμε πώς πήγε.

Όταν τελειώνεις τη σεζόν είσαι ακόμα… ζεστός και απογοητεύεσαι με τον εαυτό σου, με το πώς πέρασε η χρονιά, με τους παίκτες. Λίγο με όλα. Θα ήταν άδικο να πετάξουμε από πάνω μας την ευθύνη. Πρέπει να αναλάβεις ευθύνες και είναι ξεκάθαρο ότι είμαι δυσαρεστημένος με πολλά πράγματα. Αν μετά από μια τέτοια σεζόν ήμασταν χαρούμενοι θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πράγματα με τα οποία είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, είναι φυσιολογικό».