Σύμφωνα με το BasketNews ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει υπογράψει ακόμα επέκταση συμβολαίου με τη Μονακό και σκέφτεται να εξερευνήσει τις επιλογές του στην free agency.

Το όνομα του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων των αθλητικών ΜΜΕ ανά την Ευρώπη κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του με τη Μονακό ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα κι εκείνος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του στο νέο τριετές deal που του προσφέρουν οι Μονεγάσκοι, παρά τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γκαμπριέλ Πάντελ-Ζουβέ στο Bebasket.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews ο πολυτάλαντος Αμερικανός γκαρντ σκέφτεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να μετακομίσει από το Πριγκιπάτο και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, εξερευνόντας όλες τις επιλογές που μπορεί να του παρουσιαστούν στη διάρκεια της free agency. Χωρίς, ωστόσο, να έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στη Μονακό, αφού το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου είναι ακόμα ορατό.

Παρά ταύτα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague και MVP της σεζόν 2023/24, δήλωσε πρόσφατα πως: “Δεν νομίζω ότι έχω φτάσει στο τέλος του δρόμου με την ομάδα” αναφερόμενος στη Μονακό.