Μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μπασκετικής Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στο Καμπ Νου και ψήφισε για την ανάδειξη του 42ου προέδρου της ιστορίας των «μπλαουγκράνα».

Ημέρα εκλογών η σημερινή (7/3) για την Μπαρτσελόνα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συλλόγου. Οι υποψήφιοι είναι τρεις. Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέιτας, με τον πρώτο να μοιάζει το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την προεδρία των «μπλαουγκράνα».

Συνολικά καλούνται να ψηφίσουν 110.290 μέλη της Μπαρτσελόνα, εκ των οποίων 20.663 έχουν ήδη ψηφίσει ταχυδρομικώς. Παράλληλα, έχουν στηθεί έξι κάλπες σε Καταλονία και Ανδόρα. Οι δυο βρίσκονται στο Palau Blaugrana και το Camp Nou, οι άλλες είναι στη Χιρόνα, τη Γέιδα, την Ταραγόνα, την Τορτόσα και την Ανδόρα.

Ο εκ των υποψήφιων για την προεδρία Ζοάν Λαπόρτα, ήταν από τους πρώτους που κατέφθασαν στο χώρο όπου υπάρχει η κάλπη για να ψηφίσει. Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνοδεύτηκε από τον μικρό του γιο. Το ίδιο έπραξε και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε με τον μεταβατικό πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς.