Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως ήταν χαρούμενος με όλους τους παίκτες του τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να προσαρμοστούν, ενώ υποστήριξε πως με τις… αλχημείες που κάνουν στα πρόσωπα θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύ σημαντική νίκη, σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε σε πολλές συνθήκες, να κάνουμε πράγματα που δεν είναι και τόσο συνηθισμένα σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε όμως πνευματική δύναμη και με την άμυνα που παίξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο το δείξαμε αυτό. Πήραμε το μομέντουμ για να πάρουμε και το ματς. Στο πρώτο μέρος παίξαμε με λάθος προσέγγιση, γι’ αυτό η Άλμπα είχε ρυθμό, γι’ αυτό έβαλε 48 πόντους. Είχε 65% στο τρίποντο, ενώ εμείς κάναμε φάουλ σε προσπάθειες και όχι για να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους. Πήραν 11 βολές έτσι στο πρώτο μέρος. Ανεβάσαμε τα επίπεδα της έντασης στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη ζώνη που αποφάσισε να παίξει ο κόουτς Γκονθάλεθ. Τα 9 τρίποντα του Κάναν ήταν πολύ σημαντικά. Αύριο ταξιδεύουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για άλλο ένα ανταγωνιστικό ματς».

Για τον Ράιτ: «Είχα αποφασίσει ότι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας, σε must-win παιχνίδι βάλαμε παίκτη με μία προπόνηση. Του βάλαμε πολύ βασικά πράγματα, ήταν διστακτικός στο ξεκίνημα, όμως όσο περνούσε η ώρα, έβρισκε ρυθμό. Πρόσφερε σε αρκετούς τομείς, τελείωσε τις φάσεις καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση ενός παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει σε αυτό το επίπεδο».

Για το μεγάλο ρόστερ του και το μοίρασμα του χρόνου: «Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι πολύ στυγνός, χαίρομαι για όλους τους παίκτες μου και αγαπώ όλους τους παίκτες, πρέπει όμως όλοι να προσαρμοστούν. Πρέπει να καταλάβεις ότι θα παίξεις 30 λεπτά στο ένα ματς και δύο ή καθόλου στο επόμενο. Εκτός αν χτυπήσουν δέκα, όπως έχουν χτυπήσει σε εμάς. Είμαι χαρούμενος και για τον Μπραζντέικις και για όλους. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, γίνονται αλχημείες για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζω ο χρόνος να είναι υπέρ μας».