Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι παίκτες του σκόραραν από παντού, στάθηκε στο ρεκόρ των ασίστ και αναφέρθηκε στην προσέγγιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Προφανώς δεν έχω πολλά να πω για το σημερινό παιχνίδι, ό,τι είχαμε να πούμε το είπαν οι παίκτες. Ήταν εξαιρετική εμφάνιση αμυντικά και επιθετικά. Πάντα είχαμε αυτή τη μη εγωιστική προσέγγιση, πασάροντας πολύ τη μπάλα. Ήταν ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στις ασίστ. Για μένα είναι μεγάλο εύσημο για τους παίκτες όταν παίζουν μη εγωιστικά και πασάροντας τη μπάλα. Θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου στη Βίρτους και τον Σέρτζιο που είχαν ένα κακό βράδυ, από αυτά που τίποτα δεν πάνε καλά.

Στην Ευρωλίγκα όταν γίνεται αυτό είναι πολύ σκληρό. Έχουν μεγάλη ποιότητα, αλλά σκοράραμε από παντού, με buzzer beater και με καλάθια που τους έκοψαν τα πόδια και δεν είχαν το κουράγιο να παλέψουν. Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Το πρόγραμμα είναι σκληρό σε λιγότερο από 48 ώρες παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, μετά έχουμε παιχνίδι Τρίτη και Πέμπτη, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε».

Για το γεγονός πως όλοι είχαν συνεισφορά: «Υπάρχουν δύο οπτικές. Η μία είναι η συνήθης γκρίνια που υπάρχει σε εμάς τους Έλληνες που ψάχνουμε το αρνητικό. Το σφιχτό ροτέισιον, όταν δεν κάνω σφιχτό ροτέισιον. Θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά πάντα. Έχουμε μια ομάδα που κατά γενική ομολογία παίζει καλό μπάσκετ. Το λένε και άνθρωποι στην Ευρώπη και μένω σε αυτό. Το πρόβλημα για τους νεοαποκτηθέντες είναι πως επειδή υπάρχει κορμός και μια συμπαγής ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα τους».