Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και θέλει να προστατέψει την έδρα της.

«Όπως έχω πει δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε με αυτοπεποίθηση στα δύο προηγούμενα ματς. Έχουν όραμα και εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά αν θέλουμε να κερδίσουμε» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Χίμκι και συνέχισε:

«Βασικά έχουν mobile ψηλούς όπως ο Μπιέλιτσα και ο Άντιτς, οι οποίοι μπορούν να παίξουν τόσο μέσα, όσο και έξω από τη ρακέτα. Φυσικά πρέπει να κάνουμε ειδική προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, όχι μόνο όσον αφορά την τακτική, αλλά και όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Είτε παίζουμε στην έδρα ματς, είτε μακριά από αυτήν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν τρία ματς στη Μόσχα και πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Τα πάντα θα έχουν να κάνουν με την απόδοσή μας και τόσο πόσο έτοιμοι για είμαστε».