.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα 15 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τα λάθη της ομάδας του, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός σταμάτησε να παίζει με τον τρόπο του όταν η διαφορά έφτασε στους 14 πόντους.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η μεγάλη διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μας βοήθησε σε αυτή την ειδική κατάσταση. Αρχίσαμε να παίζουμε βιαστικά, αρχίσαμε να μην εκτελούσε το πλάνο και τελικά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος. Με έναν πόντο πίσω χάσαμε 2 βολές και πήραν 2 συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ, πήραν και 2 βολές και στο τέλος καταλαβαίνετε ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Πρέπει να καταλάβουημε πώς παίξαμε σήμερα. Έχουμε την ικανότητα να πάμε στην Πόλη και να κερδίσουμε ακόμα και τα 2 παιχνίδια και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Φενέρ έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Σκόραραν πάνω από 30 πόντους στην τέταρτη περίοδο, οπότε είτε σκόραραν είτε έπαιρναν επιθετικά ριμπάουντ. Η πίεση ήταν στη δική μας πλευρά και έπρεπε να τη χειριστούμε καλύτερα».

Για το ξεκίνημα του αγώνα: «Πάρα πολλά είναι τα σημεία που μπορεί να σταθεί κάποιος. Αν βάζαμε τις βολές με τον ΜακΚίσικ και παίρναμε αμυντικό ριμπάουντ θα κερδίζαμε. Όταν πήραμε 14 πόντους διαφορά και κάναμε ροτέισιον σταματήσαμε να παίζουμε με τον τρόπο που έπρεπε. Η διαφορά αυτή έπρεπε να μας δώσει αυτοπεποίθηση όμως δεν έγινε. Το μομέντουμ ήταν λάθος γιατί η συγκέντρωσή ήταν λάθος. Αυτό το είπα και στους παίκτες».

Για τα χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη: «Η Φενέρμπαχτσε με τον τρόπο που αμύνεται θέλει να περιορίσει την κυκλοφορία μπάλας. Είναι ένα καλό πλάνο. Τα 15 επιθετικά ριμπάουντ είναι πολλά. Υπάρχουν πολλά που παίρνουν 2 και 3 συνεχόμενα και δεν έχουμε τα Hustle plays για να πάρουμε καλύτερη θέση στο ζωγραφιστό. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε παιχνίδι πλέι οφ. Ομάδα που παίρνει ριμπάουντ παίρνει και αυτοπεποίθηση. Εκεί πρέπει να είμαστε καλύτεροι και δεν ήμασταν καλοί».

Για τις λιγότερες επιθέσεις και αν έπαιξε ρόλο το +14: «Κούρασης σε καμία περίπτωση. Αν δείτε τους χρόνους συμμετοχής μοιράζονται περισσότερο από άλλους παίκτες της Φενέρ. Η κούραση δεν έπαιξε ρόλο. Σίγουρα το να ξεκινάς το παιχνίδι με συγκεκριμένο τρόπο και να σταματάς τις αρχές σου είναι κάτι που μας στοίχισε».