Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final Four στο Άμπου Ντάμπι εμφανίστηκε ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.
Για την αγωνιστική του φόρμα: “Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να κάνω ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στα δύο επόμενα παιχνίδια, στον ημιτελικό και μετά στον τελικό. Από τους 21 στους 22 πόντους κι από τους 22 στους 23. Αν είναι δυνατόν. Αλλιώς θέλω απλά να κερδίσουμε”.
Για το πως αισθάνεται που βρίσκεται επτά χρόνια στην Τουρκία: “Η Κωνσταντινούπολη είναι το σπίτι μου τώρα. Οι φίλοι μου έχουν γίνει οικογένειά μου. Όλα τα πλάνα που κάνω για τη ζωή μου είναι προσαρμοσμένα στην Κωνσταντινούπολη. Όλες οι επενδύσεις που κάνω αφορούν την Τουρκία. Νιώθω σαν το σπίτι μου και προσπαθώ να εκπροσωπώ το σπίτι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό είναι να βγάζω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και ως άντρας και ως μπασκετμπολίστας της Φενέρμπαχτσε”.