Ο Γιώργος Μποζίκας τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν ανταποκρίθηκαν σωστά στην άμυνα στο πικ εν ρολ, ανέφερε πως σε επίπεδο ενέργειας η ομάδα ήταν μια ταχύτητα πίσω από τον αντίπαλο, ενώ επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» χτενίζουν την… αγορά για παίκτη.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της NOVA:

«Όταν δέχεσαι 91 πόντους δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς είχαμε σαν στόχο να προστατέψουμε τη ρακέτα μας και επιτρέψαμε 66% στο δίποντο. Δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Ενεργειακά ήμασταν πια ταχύτητα πίσω, χάσαμε όλες τις lose balls με εξαίρεση το τέταρτο δεκάλεπτο που κάναμε προσπάθεια να μειώσουμε στο σκορ.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αμυντικά είχαμε πρόβλημα στα πικ εν ρολ. Θέλαμε να βάλουμε πίεση στη μπάλα και αποτύχαμε και έτσι δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου 10 μέρες στην ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε κανόνες στην ομάδα. Οι παίκτες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν. Παίξαμε με δύο αθλητικούς ψηλούς με εμπειρία. Τα 2 πόιντ γκαρντ μας δεν έχουν εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Σίγουρα κοιτάζουμε την αγορά. Πρέπει σαν προτεραιότητα να βελτιώσουμε τη εικόνα μας και το υπάρχον υλικό. Αν είναι να προσθέσουμε κάποιον παίκτη θα είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα ξέρει το επίπεδο. Μένουν 2 μήνες για το τέλος της λίγκας. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι κομβικό το σημείο και όλες οι ομάδες έχουν στόχους. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας».