Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, που είναι πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της Euroleague, εξήγησε γιατί κάθε μέρα που περνά φέρνει τις διοργανώσεις πιο κοντά σε οριστικό… λουκέτο.

Τη δική του άποψη εξέφρασε, μέσω συνέντευξης του στην El Pais, ο Σλοβένος πρόεδρος της ELPA. Μάλιστα, εξήγησε ότι η οριστική διακοπή είναι όλο και περισσότερο το πιο ρεαλιστικό σενάριο.

«Με βάση την κατάσταση κι όσα μαθαίνουμε καθημερινά, δεν θεωρώ πιθανό να αρχίσει οποιαδήποτε διοργάνωση πριν από τα τέλη Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης είμαστε σε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε εν μέσω μίας πανδημίας και μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Χωρίς τους παίκτες, δεν υπάρχει διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνά είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν. Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε η Euroleague, ούτε οι ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.