Ο Λουίτζι Ντατόμε, όντας καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή τόνισε πως έχει ενδιαφέρον, τόσο η πρόκληση στην Αρμάνι Μιλάνο, όσο και ο τρόπος με τον οποίο έχει δημιουργηθεί η ομάδα.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει πραγματοποιήσει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι, με στόχο να φθάσει πολύ ψηλά τη νέα χρονιά. Μία από αυτές είναι ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος σε συνέντευξή του κράτησε… χαμηλά την μπάλα.

«Στόχος μας στην Euroleague είναι να ανέβουμε επίπεδο, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Το Final Four είναι ένα όνειρο, ωστόσο είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα της χρονιάς και χρειαζόμαστε χρόνο», τόνισε ο Ιταλός παίκτης, ο οποίος θέλει να κερδίσει τίτλους στην πατρίδα του, όπως είπε: «Η Μιλάνο είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση και η ομάδα έχει δημιουργηθεί με έναν ενδιαφέρον τρόπο. Θέλω να κερδίσω στην Ιταλία, κάτι που δεν έχω κάνει στην καριέρα μου».

Επιπλέον ο 32χρονος φόργουορντ δήλωσε: «Ο καθένας θέλει να παίζει και να κερδίζει σε μία καλή ομάδα. Δεν το λέω πίεση, αλλά υπευθυνότητα. Νιώθω την αγάπη και την επιθυμία των οπαδών να επιστρέψουν στην κορυφή. Είναι μία ευθύνη που νιώθω, αλλά μου αρέσει».