Για την τρέχουσα σεζόν, την καριέρα του στην Αρμάνι, αλλά και την μεταγραφή του Μάρκο Μπελινέλι στην Βίρτους Μπολόνια μίλησε ο Μάλκολμ Ντιλέινι σε συνέντευξή του στην «Reppublica».

Αναλυτικά όσα είπε ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ:

Για την Αρμάνι Μιλάνο: «Η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είχε συμβεί σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη, το πιο επαγγελματικό κλαμπ και υπάρχει ο προπονητής με τον οποίο μπορώ να επικοινωνήσω περισσότερο, εντός και εκτός του γηπέδου».

Για την σεζόν: «Πιστεύω ότι ο στόχος της Αρμάνι μπορεί να είναι μόνο το Final Four της Euroleague και είμαι πεπεισμένος ότι εάν είμαστε υγιείς, όταν φτάσει ο Μάρτιος ή ο Απρίλιος, θα είμαστε σε θέση να τον κατακτήσουμε. Εγκατέλειψα πολύ καλές προσφορές, γιατί τα χρήματα είναι η ανταμοιβή για τη δουλειά μου, αλλά όχι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Ο Ετόρε Μεσίνα μου εξήγησε το σχέδιό του, ήρθαν σπουδαίοι παίκτες, είμαστε όλοι στην Αρμάνι για τον ίδιο λόγο».

Για τον Μάρκο Μπελινέλι: «Ήμουν συμπαίκτης του στην Ατλάντα. Είναι πολύ καλή κίνηση για την ομάδα, όπως και άλλοι, είναι ήδη ανταγωνιστικοί. Η Αρμάνι δεν είναι πλέον το φαβορί για το Scudetto; Όχι, δεν νομίζω ότι αλλάζει τίποτα».