Η επίσημη έναρξη της Euroleague βρίσκεται μια… ανάσα από την πραγματοποίηση της και η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο.

Η νέα σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά θέτει τον πήχη ψηλά, κάτι για το οποίο έπαιξε ρόλο και μία κίνηση. Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στους «ερυθρόλευκους» είχε τη δική της σημασία, με τον Έλληνα γκαρντ να βρίσκεται στο επίκεντρο του preview της διοργάνωσης.

«Ήμουν 7 χρόνια στον Ολυμπιακό και έζησα σπουδαίες στιγμές. Είναι πολύ οικείο για μένα και είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό», είπε ο Έλληνας γκαρντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσθέτει «για κάποιον που πραγματικά ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός και ειδικά τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του τόνισε: «Το 2012 και το 2013 ήταν δύο σπουδαίες στιγμές για εμάς, για το κλαμπ, για τον κόσμο, για όλους. Σίγουρα είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου και θα το θυμάμαι για πολλά πολλά χρόνια».

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε: «Είχαμε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές, αλλά νιώθω ότι οι ιδιοκτήτες με εμπιστεύονται. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού όχι μόνο για τη φετινή, αλλά και για τις επόμενες σεζόν».