Ο Νεμπόισα Τσόβιτς τοποθετήθηκε σχετικά με την μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτιζάν, εστιάζοντας στην μεγάλη χρηματική διαφορά σε σχέση με το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Παρτιζάν πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι σιτς μεταγραφικές κινήσεις. Η ομάδα του Βελιγραδίου, μετά την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ρίξει τη μία βόμβα μετά την άλλη. Η αρχή έγινε με τον Κέβιν Πάντερ, που αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της.

Ο «Πάνθηρας» γνωρίζει καλά το Βελιγράδι, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Νεμπόισα Τσόβιτς τοποθετήθηκε σχετικά με την μεταγραφή του Αμερικανύ γκαρντ στο σταθμό 892, επισημαίνοντας την μεγάλη οικονομική διαφορά σε σχέση με την παρουσία του Πάντερ στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρόεδρος των «κόκκινων» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Πάντερ ήρθε από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα δίχως αποζημίωση. Ο μηνιαίος μισθός του ήταν 30 χιλιάδες δολάρια και τώρα υπέγραψε για 1 εκατομμύριο τον χρόνο. Το συμβόλαιό του στον Ερυθρό Αστέρα ήταν διάρκειας έξι μηνών όμως οι τελευταίες δυο δόσεις δεν πληρώθηκαν αφού η σεζόν διεκόπη λόγω του κορωνοϊού. 

Πληρώσαμε στον Πάντερ το 80% του συμβολαίου του. Πλέον έχει φτιάξει το όνομά του. Δεν θέλω να μιλάω για μπάτζετ, θα ήταν δικαιολογία όμως δεν μπορούμε να δίνουμε τόσο μεγάλα ποσά. Δεν είμαστε ΤΣΣΚΑ».