Βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού ο Τορνικέ Σενγκέλια αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία!

Η ανάρτηση του Γεωργιανού άσου το βράδυ της Παρασκευής (25/2) φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στην αντίρρηση του «Τόκο» στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αφού ο Σενγκέλια αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ, έχοντας μάλιστα αποχωρήσει ήδη από τη Μόσχα!

«Πήρα αυτή την απόφαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και δεν σκέφτομαι να συνεχίσω να παίζω για τον σύλλογο του ρωσικού στρατού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σενγκέλια στο «Commersant.ge».

Υπενθυμίζουμε πως ο Σενγκέλια είχε μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ και το καλοκαίρι του 2020 μετά από 6 χρόνια παρουσίας την Μπασκόνια, με μία κίνηση μάλιστα που επικρίθηκε από τον πρόεδρος της Γεωργίας, Σαλόμ Ζουραμπισβίλι, που είχε χαρακτηρίσει τη μεταγραφή του «Τόκο» ως λυπηρή και απαράδεκτη.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι θα υπάρξει και κάποιος άλλος παίκτης που θα ακολουθήσει τα χνάρια του Σενγκέλια, με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των Ρώσων να παίρνουν μορφή ντόμινο.